Nuffnang Ads

"B.U.A.ifeizal adalah blog picisan seorang ABAH yang ingin berkongsi sesuatu dengan AnakAbah™. AnakMak macam mana?? Jangan risau, AnakAtuk AnakTokyang semua boleh. AnakIkan jer boleh main jauh jauh!"

Sunday, May 19, 2013

Melia Dapat Adik??

Assalamualikum,

Bukan lagi persoalan, bukan lagi angan kosong.
Nur Qamilia Irdina Binti Mohamad Faizal sahih akan dapat seorang lagi adik!:)
Syukur Alhamdulillah..penantian dan usaha lebih 2 tahun selepas yang pertama.

Penangan angin bayu sejuk Sabah agaknya. ;)

Secara rasminya Abah announced today!
and Insya-Allah awal November 2013 akan hadir Baby Jr. dalam keluarga besar Hj Saad & Hjh Sabariah. Lagi sorang tok! Heheh...


P/s: Nur Melati atau Mohamad Sa'a Rani?? :)

5 comments:

WaniGhani said... [Reply to comment]

Tahniah! :) kimsalam kat wifey.. r

.a.s.y.i.k.i.n. said... [Reply to comment]

waduh2...bersama2 lagi kita lagi bang ngah...adam pun nk dpt adik..insha allah awal dec atau akhir nov...tahniah utk cik siti n off course u..ehehhe made in sabah ba....=)

Cinta Zakirah said... [Reply to comment]

Tahniah..doakan sy pulak.

pena abid said... [Reply to comment]

salam abg faizal,Tahniah dpt rezki lg, sihat x?wife sihat?kite rindu kat cheese tart yg wife abg faizal buat tu...nak resepi...

Ольга Петрова said... [Reply to comment]

Советую! дешево xxx5.xxx

Страсть - моя стихия. Я, как кошка нежная, ласковая... Но когда дело доходит до секса, во мне просыпается зверь. Если человек никогда не владеет своими чувствами, то должен всегда владеть своими выражениями.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...