Nuffnang Ads

"B.U.A.ifeizal adalah blog picisan seorang ABAH yang ingin berkongsi sesuatu dengan AnakAbah™. AnakMak macam mana?? Jangan risau, AnakAtuk AnakTokyang semua boleh. AnakIkan jer boleh main jauh jauh!"

Profile AnakAbah™

B.U.A.ifeizal adalah blog picisan seorang ABAH yang hanya ingin berkongsi sesuatu dengan seseorang AnakAbah.


Ada apa dengan B.U.A.i? Singkatan bagi Blog Untuk AnakAbah Ingat. So, jelas dan nyata blog ini untuk apa dan untuk siapa:) Tapi kita semua AnakAbah kan?... Yang rasa AnakMak boleh main jauh-jauh, ini blog AnakAbah sahaja.


For those yang baru saja menjengah ke'blog ini, selamat datang! sudi-sudikan lah untuk tinggalkan komen untuk berkongsi apa yang patut. Apa pun jangan sekali-kali kita lupa pada pesan ABAH-abah kita, "budi bahasa budaya kita". Kalau ada yang tidak kena disini, beri lah teguran dengan bahasa yang baik dan mengunakan bahasa yang kurang elok bukan lah tindakan yang bijak untuk amalkan!:)


Sekiranya ada mana-mana entri dalam blog ini (secara langsung atau tidak) yang menganggu, mencuri hak, berunsur perkauman atau apa saja yang membuatkan AnakAbah tidak senang duduk, boleh lah emel terus ke feizalblog(at)gmail(dot)com. Insya-Allah, AnakAbah akan dilayan dengan penuh budi bahasa.


Sekian.


Wassalam,


1 comments:

pena abid said... [Reply to comment]

Tahniah encik faizal..naik pangkat ke Sabah...hritu dtg jenguk finance..tgk2 xde daa..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...