Nuffnang Ads

"B.U.A.ifeizal adalah blog picisan seorang ABAH yang ingin berkongsi sesuatu dengan AnakAbah™. AnakMak macam mana?? Jangan risau, AnakAtuk AnakTokyang semua boleh. AnakIkan jer boleh main jauh jauh!"

Tuesday, August 23, 2011

Melia Warded??

Yup..Melia has been warded tengah hari tadi after 5 days struggling with batuk2 and selsema..kesian Melia, 5 hari dah demam tak baik2. Pagi tadi badan Melia makin panas, itu yang atuk Melia soh jugak jumpa doctor balik.

Since demam Melia dah banyak hari, doktor terpaksa amik darah untuk tengok infection..result alhamdulillah, xder apa2..tapi Melia terpaksa gak dimasukkan kewad coz ade sedikit infection kat saluran pernafasan Melia, membuatkan saluran tue mengecil..automatik menyukarkan Melia untuk bernafas. 

Dan akibatnya, Melia kena lah duk kat wad untuk diberikan nebulizer gas bagi mengembangkan saluran pernafasan sekaligus untuk men'clearkan paru-paru Melia dari segala kotoran a.k.a kahak.Hehehe.. cuma kesian la kat Melia, tiap kali kena bagi sedut gas..tiap kali tue la menangis merayu rayu.
"Asap-asap" nie la yang terpaksa Melia sedut! setakat jam 10 tadi, dah 5 kali dah Melia kena..

Hopefully, besok Melia gets better la..boleh discharge...xsyok duk spital nih.Hehehe... Oh!btw, walaupun Melia nih xberapa sehat tapi..lincahnye xpernah kurang. Wohha!


p/s: pssst...mama syok tidur ngan Melia atas katil tue..abah gak yang terpaksa tidur atas lazy chair nih!huhuu...thats why i said hospital ni xbest!Wohha...
p/s2: melia makin manja la ngan abah n mama sekarang nie..nape ye??hehee..

4 comments:

WaniGhani said... [Reply to comment]

Semoga Melia cepat sembuh...amiin...dah discharge blom?

cik rama-rama said... [Reply to comment]

semoga melia cepat sembuh.. =)..sian dye...

Feizal said... [Reply to comment]

thanks atas doa2nya yer... Alhamdulillah,melia dh makin sehat..tgal btuk jer lg skit.

wani-td ptg dh discharged dah..tgal nk followup jer..

アヌム ちゃん said... [Reply to comment]

aa siannye si comel nih..tp dh discharged eh.bagus la camtu..moge raya ni melia dh sembuh sepenuhnya..boleh raya puas2.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...