Nuffnang Ads

"B.U.A.ifeizal adalah blog picisan seorang ABAH yang ingin berkongsi sesuatu dengan AnakAbah™. AnakMak macam mana?? Jangan risau, AnakAtuk AnakTokyang semua boleh. AnakIkan jer boleh main jauh jauh!"

Thursday, September 8, 2011

DUIT raya dari Jepun!

Ini bukan main2..canggih la Melia, dapat duit dari jepun..serius!
Semuanya gara2 benda alah nih..TQ pada cik puan Anum kite..anda memang hensem!

Sesape yang nak, boleh mintak kat sini..kenen2 la skit, Insyaallah dapat..cik puan Anum tue baik hati. Serius!hehe..
.
.
.
.
.
.
Pssst..sebetulnya duit tu gua tak dapat pun..sajer nak poyo lebih. tapi cik puan Anum kite cakap die serius nak kasi..eh!..betul kan?..;p

p/s: Btw, saya nak ucapkan selamat hari raya untuk semua SAHABAT!maafkan segala keterlanjuran...

5 comments:

アヌム ちゃん said... [Reply to comment]

tq ye sudi join^^

アヌム ちゃん said... [Reply to comment]

kalau ada rezeki mng boleh la kasi nnt.hee.nak kasi setiap org yg join x mampu pulak.heee

WaniGhani said... [Reply to comment]

waaahh...duit raya japang....meh raya umah aunty wani...aunty bg duit jawa...nakkk? hihi

Hazwan Arif said... [Reply to comment]

selamat hari raya..



thanx sbb link kan blog saya dlm blog ni.nanti saya letak link blog ni dlm blog saya..

salam perkenalan.. =)

Feizal said... [Reply to comment]

@アヌム ちゃん
Hehe..tp jgn amik ati plak..kt atas tue sy gurau jer tue..

@WaniGhani
Betul??melia nk pegi dh nih..keh3

@Hazwan Arif
Sama lah boh..slamat ari raya jgk..
p/s:bloglist tue kecik nyer hal jer..blog cakar ayam jd rujukan dari dulu bro..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...