Nuffnang Ads

"B.U.A.ifeizal adalah blog picisan seorang ABAH yang ingin berkongsi sesuatu dengan AnakAbah™. AnakMak macam mana?? Jangan risau, AnakAtuk AnakTokyang semua boleh. AnakIkan jer boleh main jauh jauh!"

Monday, June 6, 2011

Kesian Mama...

Kesian kat mama Melia..Oh ya!ini cerita kelmarin nih..tapi abah Melia biasa la, sibuk ngalahkan menteri!

Malam kelmarin..sampai2 rumah je, mama macam biasa akan terus ke dapur..bukan niat nak masak, tapi mama nak simpan susu yang dipam masa kat office. Tetiba abah dengar mama jerit dari dapur..dengar pulak mama sebut Ya Allah!..abah masih kat luar rumah time nih, terus tengok apa jadi.. Tengok mama dah terduduk dah!dah sedu2 nak menangis.. Rupanya, peti ais tutup tak rapat.. habis semua susu frozen mama cair, habis semua rosak.. kesian mama!
Separuh dari susu yang rosak..
Yang belum sempat abah keluarkan dari peti ais..ini pun rosak!

Serius kesian abah tengok mama, sedih sangat tengok susu yang disimpan untuk Melia rosak macam tu jer. Oh ya!untuk siapa yang tak tahu, susu frozen kalau dah cair dah tak boleh nak dibekukan balik dah.

p/s: Kenalah kasi support lebih sikit kat mama lepas ni nih. hehe..

2 comments:

cik rama-rama said... [Reply to comment]

lar...sygnyerrr..byk tu..kesian kt akak..x pek lar bukan rzeki melia..

Feizal said... [Reply to comment]

itu la..sedih sgt akak,menanggis cm bdk kecik dah ha abg tgk.huhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...