Nuffnang Ads

"B.U.A.ifeizal adalah blog picisan seorang ABAH yang ingin berkongsi sesuatu dengan AnakAbah™. AnakMak macam mana?? Jangan risau, AnakAtuk AnakTokyang semua boleh. AnakIkan jer boleh main jauh jauh!"

Tuesday, March 29, 2011

Anak Kembar 24??


Pergh! tajuk tak hingat dunia punya... Eh, tapi ada ker kembar sampai 24 orang? Saya belum lagi dengar ataupun terbaca kat mana-mana paper. Kat malaysia nie, kembar 8 ada la..cuba baca kisah siibu Nadya Suleiman nie.

Saya tak ada anak kembar, abah cuma ada Melia sorang jer...abah sayang giler kat budak nie nih, sebab dia comot! tapi ada sorang mamat ni buat plan culik Melia, boleh baca kisah dia kat sini! Saya seronok baca blog geng2 kembar nie, ada kembar 3, ada 2, ada seiras, ada campur..eh!macam jenis kembar ada, kembar siang sory tak ambil kira.

Nie saya nak letak link geng-geng kembar, hasil ehsan dari en.huszaini a.k.a abah AMRAFAHAN. Serius layan!

Geng kembar 3
1. http://amrafahan.blogspot.com/ - nie taiko geng kembar ni!


Geng kembar 2

p/s: Anak ni anugerah tuhan, jangan la kita marahkan anak-anak dengan perkataan yang kurang elok.

9 comments:

Huszaini said... [Reply to comment]

Perghh!! Tq bro! Jemput datang yer Ahad ni!

feizal said... [Reply to comment]

syg xbleh nk join la bro...jumaat spai ahad wa kt PD. kena teambuilding.demmm!

Mama Kembar 3 said... [Reply to comment]

Salam. dah follow blog ni... baru laa blog yang betul yer? hehehe... malu aii tersalah follow blog hahaha!

feizal said... [Reply to comment]

thanks MK3..bbesar hati sy.

ida said... [Reply to comment]

opsss..tima kasih, masuk jugak nama saya di situ..bangga kejap hehehehe...

IbuAmirAmirah ;P said... [Reply to comment]

TQ..nama saya juga ade di situ... :)))..
meh kite follow dan follow..dan followwww..

feizal said... [Reply to comment]

ida: bangga hang no...
IbuAA:i followwwwww..

hasrul hassan said... [Reply to comment]

Salam .. wahh ramainya geng kembar...

feizal said... [Reply to comment]

@hasrul hassan itu la bang, boleh buat 3 team bola.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...