Nuffnang Ads

"B.U.A.ifeizal adalah blog picisan seorang ABAH yang ingin berkongsi sesuatu dengan AnakAbah™. AnakMak macam mana?? Jangan risau, AnakAtuk AnakTokyang semua boleh. AnakIkan jer boleh main jauh jauh!"

Monday, March 28, 2011

Berkongsi Trafik Dari Bangku Kosong


Sekali lagi blog AnakAbah nie join segmen dengan brother sifu BK, blog nie memang terbaek bagi saya personally. Eh!ada siapa yang masih belum kenal dengan blog BK nie ke? tolong insaf sekarang!hahahha..

Kali nie segmen untuk sama-sama berkongsi trafik dengan blog BK, awesome! Dulu blog AnakAbah nie pernah tersenarai dalam blog list BK, under category "Blogger Baru 2011". Kombang kojap time tue!

Ade ke blogger yang tak gila traffic?cube ngaku kalau berani... bukan apa, tak kisah la blog kita ni ber'genre kan apa pun, traffic memang penting. Traffic ni merupakan semangat bagi owner tue sendiri, lagi tinggi traffic lagi semangat la si owner nie nak menulis. Blog yang tak ade traffic nie boleh diibaratkan macam sebijik kereta inspira yang tak ada petrol, tak boleh nak jalan...kalau jalan pun nak tak nak jer. Cuba kalau minyak penuh, berdesub dia pergi. Hehehehe...

p/s: nie salah satu blog yang gila traffic --> klik sini, sory yer bro.

2 comments:

Axieda'great said... [Reply to comment]

saye datang melawat, nak bagi uv sekadar yang mampu..

SHaFiQ ZaiNaL said... [Reply to comment]

tahu anda dari bangku kosong

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...