Nuffnang Ads

"B.U.A.ifeizal adalah blog picisan seorang ABAH yang ingin berkongsi sesuatu dengan AnakAbah™. AnakMak macam mana?? Jangan risau, AnakAtuk AnakTokyang semua boleh. AnakIkan jer boleh main jauh jauh!"

Wednesday, March 30, 2011

Deco Deco Beng Beng Boong!


Hok aloh!!
Lagi sekali saya join segmen ngan otai-otai blogger nie, sebelum nie dengan sifu BK tapi kali nie ngan abang sasa bergetah pulak. Hahaha... siapa lagi kalau bukan encik WWW.BENASHAARI.COM. Cube tengok gambar kat atas tue..."waaaaaa getah!"(tolong baca macam gaya Do dalam citer Laksamana DO RE MI). Abg Ben jangan marah, jangan saman saya, saya orang susah!

Segmen kali nie pasal deko-deko, ingat kan deko rumah...rupanya deko blog. Tapi, macam kebetulan pulak yang blog AnakAbah nie baru jer berubah wajah.

p/s: dulu pernah menang Deko Idaman TV3, dapatla bilik tidur baru..awesome! harap  untuk deko blog nie,abg Ben boleh la kasi komen atleast.wohha!

7 comments:

whitelover said... [Reply to comment]

wah..simple :) like3

Eza Ridzwan said... [Reply to comment]

terjah dari segmen Che Beng..blog dah cantek..simple!...i ♥...

jom -> http://ezadatul.blogspot.com

dwaty said... [Reply to comment]

terjah sini dr blog abg ben

khadyjah fhatyah said... [Reply to comment]

Semua cun! Tadek hal lah hehe. Sudah follow!
Jom terjah blog saya balik (:

http://k-fhatyah.blogspot.com/

feizal said... [Reply to comment]

thanks komen ya...

mohd ridwan said... [Reply to comment]

Simple!!tapi smart and stylo~

zieha hisham said... [Reply to comment]

salam ~ zieha datang ^^
erm pasal pop up window for komen tuh kan senang jer .

first , pegi dekat dashboard-->setting-->comments-->cari perkataan "Comment Form Placement" then tick pade pop up window . then save setting okeyy ^^

if tak boleh , bg tau zieha dkat page zieha okeyy =D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...