Nuffnang Ads

"B.U.A.ifeizal adalah blog picisan seorang ABAH yang ingin berkongsi sesuatu dengan AnakAbah™. AnakMak macam mana?? Jangan risau, AnakAtuk AnakTokyang semua boleh. AnakIkan jer boleh main jauh jauh!"

Tuesday, March 29, 2011

Siapa Popular? Siapa Hebat?

Kali ni saya nak minta tolong kawan-kawan yang tersinggah kat blog nih untuk vote'kan poll kat sebelah kanan tuh. Idea datang bila tengok iklan ABP kat tv, tapi poll nie bukan pasal artis... artis popular tu kita tunggu ajer ABP ahad nanti.

Kalau saya buat category blog gosip artis pulak, konpem dapat kat abang Nara nih, blog kesukaan mama Melia.


Tapi ini nak menentukan blog siapa paling popular?mana paling hebat?bagi category Blog Abah!. Blog2 nie dah lama saya letak kat bloglist "Abah The Great!" tue. Baca dulu blog-blog mereka ya.

1. Amrafahan a.k.a Huszaini
2. Ben Ashaari - contoh abah yang suka cari kawan,tolong kawan,support kawan!
3. Aidid Muadid @ Aididleaks
4. Hasrul Hassan a.k.a Bangku Kosong
5. Hamka a.k.a Kereta Mayat - Abah yang sentiasa mengigatkan anak-anak tentang hari esok.

p/s: Bile buat entri, baru perasan yang 5 list tue membentuk word ABAHH.awesome!

7 comments:

hasrul hassan said... [Reply to comment]

Salam. Nampaknya aidid yang terkenal dengan anti skim cepat kaya - MLM ni memang hebat. Saya jenguk2 juga blog Aidid ... siap kasik komen panjang berjela... :)

Apapun thanks ... tak sangka pula dikategorikan popular?

http://aniesandyou.blogspot.com said... [Reply to comment]

kalu awk post komen lbh awl kt blog aidid, sure poll utk dia mencacak2.. ;-)

Huszaini said... [Reply to comment]

huhuhu... aku tak layak aa bro... jauh megi dari api... umpama megi dipuncak klcc, api di kaki klcc... eerrr.. tak jauh ekk! aahh! lantak aa! janji megi tu tak bleh nak masak! huhuhu

feizal said... [Reply to comment]

@Huszaini Bg aku, ko dh tunjukkn taulan yg baik dh sbagai bapa bro.

feizal said... [Reply to comment]

@http://aniesandyou.blogspot.com itu la..nnti awk tlg promote kt blog awk ye... knape blok blog?heee

feizal said... [Reply to comment]

@hasrul hassan Salam, bnyak ilmu or info yg sihat sy dpt dr bangku kosong.

zieha hisham said... [Reply to comment]

okeyy popup window komen cenggini lah best kan kan . peace ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...