Nuffnang Ads

"B.U.A.ifeizal adalah blog picisan seorang ABAH yang ingin berkongsi sesuatu dengan AnakAbah™. AnakMak macam mana?? Jangan risau, AnakAtuk AnakTokyang semua boleh. AnakIkan jer boleh main jauh jauh!"

Wednesday, May 25, 2011

Baju Kurung...

Salam,
Kalau raya dah dekat, mula lah nak tempah baju kurung..paling tidak pun, beli siap dok. Melia pun sama, hari2 duk mintak baju kurung.hehe..acah je! Ni Abah nak tunjuk baju kurung pertama Melia nih..dah siap dah!Buat pakai raya nanti, dan paling syok baju ni free je. Bro esti & Bro faizal a.k.a si tailor hebat yang jahitkan, diorang cuma amik upah jahit baju mama je..Melia punya baju diorang kasih hadiah katanya. Haha..rezki AnakAbah!

Amacam baju kakak?ok x..

Uiks!macam budak boy la kakak..hehe.

p/s: boleh klik sini kalau nak tengok ragam si tailor ukur baju Melia...

3 comments:

Reen Rostarizam said... [Reply to comment]

alala...comelnya meliaaa!!! :D kalau budak kecik pakai buju kurung mmg comellah sesangatt!

Feizal said... [Reply to comment]

@Reen Rostarizam
Tq cik reen..

cik rama-rama said... [Reply to comment]

wah..bukn men posing lagi erk melia ni..omeynyerrr....awlnyer melia punyer baju kurung, cik long sok nk raye baru bli...haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...