Nuffnang Ads

"B.U.A.ifeizal adalah blog picisan seorang ABAH yang ingin berkongsi sesuatu dengan AnakAbah™. AnakMak macam mana?? Jangan risau, AnakAtuk AnakTokyang semua boleh. AnakIkan jer boleh main jauh jauh!"

Thursday, May 19, 2011

Kalau Dah Nama Anak Abah...

Salam Qamilia,
Hari ni AnakAbah kena inject lagi..tapi rasa ralat sikit sebab tak dapat nak temankan Melia jumpa Dr. Zul.

Takpe, lupakan sat pasal inject minject tue..nih abah nak tunjuk gambar yang mama snap masa kat rumah atuk baru2 nie. Sori la gambar tak berapa clear, maklumla pkai BB mama.. kalau pakai satio abah kompen dapat HD.ahaks!

Gambar ni menceritakan segala2nya..kalau dah nama AnakAbah tue, tidur pun mesti nak ikut gaya abah..haha!layan..
Gaya tangan atas kepala..nasib baek abah pkai baju, klau x terserlah segala rahsia..haha!
Jom Melia, kita buat gaya menongkak pipi plak..

8 comments:

cik rama-rama said... [Reply to comment]

ni gmbr curi2 ker ni??

wah..melia kecil mcm tu ke bru???comel btol lar..teringt ank buah lar pula..

ni cnfirm2 dh ikut prngai abah dye nt ni dh besar nt..

melia jadi ank yg solehah erk..cik long pesan ni...hihihik (bhsa'n diri kt melia mcm bhsa'n kt ank buah juga lar) x kn nk pngl akak pula. = ="

アヌム ちゃん said... [Reply to comment]

Salam.
thanks lawat blog :)
pasal gambar tu..biasa saya upload dekat flickr dulu..then dekat situ boleh pilih size mana yg kita nak..kala saiz yg saya amik tu memang ngam2 je dgn layout blog..tp leceh cket la kne upload 2 x kan..sekali dekat flickr sekali dekat blog..tp dekat blog tu sekejap je..just amik url gambar dekat flickr then letak dekat blog..kena buat akaun flickr dulu la..http://www.flickr.com/

アヌム ちゃん said... [Reply to comment]

ataupun satu lagi boleh ubah width: 640px; height: 427px untuk gambar tu..tapi gambar jadi x cantik sgt nanti..tq..

Feizal said... [Reply to comment]

@cik rama-rama
Amin..jd ank solehah ya kakak..dgr kata ciklong tue..jgn lwn,nti ciklong cubit..hehehe..

Feizal said... [Reply to comment]

@アヌム ちゃん
ooo..cm tue yer..cm leceh skit la.ni yg buat malas nih..hehe..tp bleh la try,tgk hsil die cmner dok..

ops!aniway, nice 2 meet u..

Huszaini said... [Reply to comment]

Comel jer tidur!

WaniGhani said... [Reply to comment]

Hehe...sama laaa...kalau dah anak pompuan sulung mmg ngikut bapak le jawabnye..thisya pon slalu gini..sepesen je tido ngan appa nye..siap geliat pon sama sejibik..

Feizal said... [Reply to comment]

@WaniGhanieh! acik wani dtg la...hehee..Anak abah mmg cengitu..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...