Nuffnang Ads

"B.U.A.ifeizal adalah blog picisan seorang ABAH yang ingin berkongsi sesuatu dengan AnakAbah™. AnakMak macam mana?? Jangan risau, AnakAtuk AnakTokyang semua boleh. AnakIkan jer boleh main jauh jauh!"

Thursday, April 28, 2011

AMRAFAHAN : Cerita Mengarut Aku!

(maaf bahasa kali agak kasar..ini bukan bahasa blog ini, ini bahasa budak pendek akal yang nak mencarut mengarut!)

Straight to point, aku memang bengang giler ngan budak 3 orang nih..pagi2 lagi datang gegar  rumah orang,takde salam takde ape main redah jer masuk rumah orang! Time tu aku tengah sedap jer duk layan jagung...terkejut beruk mak,nok..sib baik tak jadi macam kat bawah nih. Hampeh punyer budak!
Image ehsan dari pakcik google!
"Pakcik, Melia mane pakcik?mane die?" jerit salah sorang budak tue.
"Ko kenape cari anak aku?ko nak buat ape ngan die?tuh!sane tuh anak aku..tengah baek duk layan counter strike tue.."
"Ah!pakcik tak payah masuk campur hal orang muda!kami datang nak CUKUR  JAMBUL die.. sebab jambul die la semua budak2 hensem kat taman ni nak kenen die..abis takkan kami nak tengok jer! kami pun nak jugak.."


Ngan gaya samseng kg daun, budak tu nak gi serang Melia...yang sorang tue dah standby ngan gunting dah..Ah! abis gondol anak aku nih.. tapi anak aku ni panjang akal, belum sempat budak 3 ekor org tue bukak langkah, dilipatnya sony vaio aku tuh, die hayun..die hempuknye budak 3 org tue.. lembik aku tengok budak tu kena lanyak, sampai skang aku dapat tau yang budak 3 org tue tak boleh nak berdiri..meniarap jer 24 jam...korang tengok la gambar kat bawah nie..
apa..ingat aku kesian ke korg buat muke mcm tuh!huh!
Nie pesan aku kat korang bertiga, korang jangan ingat korang ramai korang boleh selamber nak buli anak aku okay...Skang korang terima la..balassssan!

p/s: Bapak kembar, jangan marah kat gua yer..chill okay..
p/s: Kawan2 jangan percaya crite kat atas tue.. semuanya disebabkan entri ini ---> Klik
p/s: Ops! ini bukti "cukur jambul".

10 comments:

cik rama-rama said... [Reply to comment]

hok aloh..ingt kan btol2 dah lar tdy..hikhik...baru nak feeling2 kesian kt ank abg..

Huszaini said... [Reply to comment]

kekeke...ganas!! ganass!!! tqvm bro!

Feizal said... [Reply to comment]

@cik rama-rama
Klau btul,belum spat bdk2 tu masuk umah abg dh jentik kluar dh.Hehe..

@Huszaini
Orait jer...xder hal lah..

Heidi Shafiq said... [Reply to comment]

boleh tahan sengal citer ko.. hahaha..
btw, kembar 3 tu cute sgt2.. :)

combi said... [Reply to comment]

hahaha..comei!!

padlie said... [Reply to comment]

haha.. hempuk guna vaio tu...

Feizal said... [Reply to comment]

@Heidi Shafiq
ai puji kbar 3 jer ke bro??ank gua xcukup comel nk puji..haha

@combi
siap yg comei ni??baik ckap btul2..melia ke kembar? pnas dh nie..

@padlie
xper bro..vaio ader 3 lg spare nih..haha,kate nk mengarut...

Huszaini said... [Reply to comment]

As salam, boleh undi cerita kat sini

http://amrafahan.blogspot.com/2011/05/boleh-tolong-undi-tak.html

Makbed said... [Reply to comment]

datang dari blog amrafarhan..

Mama Kembar 3 said... [Reply to comment]

perghhh ganas laa ini crita! giler power si melia yer, abih auni auni auni kena belasah ehhehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...