Nuffnang Ads

"B.U.A.ifeizal adalah blog picisan seorang ABAH yang ingin berkongsi sesuatu dengan AnakAbah™. AnakMak macam mana?? Jangan risau, AnakAtuk AnakTokyang semua boleh. AnakIkan jer boleh main jauh jauh!"

Thursday, April 21, 2011

Projek Terbaru Mama?

Tue dia aih... kemain lagi mama Melia nih, balik kejer petang tadi duk hayun2 beg plastic...dengan niat nak nunjuk kat abah la tue..huh! Jeng3...sambil bukak beg plastic tunjuk kat abah. Hehe senyum jer mama...
benang yang bakal dikerjakan mama...
Dalam kepala ingat mama nak kait baju, roper2nya nak buat topi, eh! reben kepala Melia jer. Hmmm...nie la projek terbaru mama lepas nie. Mama cakap lepas nie dia nak try kait baju untuk Melia pulak, kita tengok yer sayang..jadi ke tidak baju Melia tue nanti.hehe..go mama go!
nie kuntum bunga ke-2 nie...

p/s: Bukan nak memuji...tapi mama memang suka buat kerja2 tangan nie. Baik mengait...baik jahit baju...semua mama buat sendiri. Kalau masak tue tak payah cakap la, memang terbaek la der.

3 comments:

The FREAKING Bride-To-Be said... [Reply to comment]

wah... aku dulu pandai mengait, tp lurus jelah tak geti buat pattern!

cik rama-rama said... [Reply to comment]

wahhh..nak belajar...terinign lar nk belajar...

Feizal said... [Reply to comment]

@The FREAKING Bride-To-Be Ooyer..bleh geng ngan cik siti la nie...

@CikRamaRama Heee...nnti mtak kak kila ajar ek.heee...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...