Nuffnang Ads

"B.U.A.ifeizal adalah blog picisan seorang ABAH yang ingin berkongsi sesuatu dengan AnakAbah™. AnakMak macam mana?? Jangan risau, AnakAtuk AnakTokyang semua boleh. AnakIkan jer boleh main jauh jauh!"

Wednesday, April 20, 2011

Cerita Seminggu, Eh!3 Minggu...

Dear Melia,
Kali nie abah cover cerita2 seminggu 2 minggu eh! 3 minggu yang takdan abah nak update. Maklum la abah Melia kan manusia paling sibuk kat muka bumi nie.Huhh! Meh tengok apa jadi...

1. Melia Meniarap
8.4.2011, hari pertama Melia boleh meniarap dengan sendiri, tanpa bantuan siapa2...selalu kalau nak meniarap, kena ada yang tolong tolak kasi pusing habis. Hari nie, dengan jayanya Melia buat sendiri jer, tangan pun dah pandai nak ke depan.Hebat! macam nie la AnakAbah.

Dah macam army merangkak dah ha...
lagi cerita menarik...

2. Senyuman Paling Menawan!

Posed maut bersama Ucu Fatin...
Ahaks...tuuue die, senyuman paling menawan dari AnakAbah, gambar nie Ucu Wani yang snap waktu kita pergi PC Fair kt KLCC. Kalah senyum mama..Eh!luv u ma...

3. Bersiar-siar @ KLCC
 
Apsal mama macam ada isi lagi jer tue??heee
Ahad lepas (17.2.2011), Hari pertama Melia bersiar-siar kat KLCC. Waktu nie, mama ajak sekali Kak Mia (akak yang jaga melia)... Kak Mia pernah cakap yang dia teringin sangat nak pergi KLCC sebelum dia balik kg. nun jauh kat Lampung, Indonesia. Happy sangat Kak Mia abah tengok, habis sudut KLCC dia snap gambar.

Kak Mia yang belah kiri sekali tue...
4. Melia Kena Pakai Spek
Huh!biar betik...hehehe... Mama cakap gambar nie comel, ada gaya doktor...hahaha, insya-Allah. Melia kena belajar rajin2 yer, impian mama tue...nak Melia jadi doktor.
Dr. Qamilia!

p/s: Hari nie abah demam, rasa tak larat sangat...nak MC, kerja pulak menimbun!aiseyy..

2 comments:

::zAsyikein:: said... [Reply to comment]

alahai comey sungguh gmbr menantu mama cenyum ehehhe..
part mama melia cam ader isi tuh, haipppp!! kene babab nie abah melia...*terasa* ahahhaha

Feizal said... [Reply to comment]

@::zAsyikein:: aii kin,backup besan npak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...