Nuffnang Ads

"B.U.A.ifeizal adalah blog picisan seorang ABAH yang ingin berkongsi sesuatu dengan AnakAbah™. AnakMak macam mana?? Jangan risau, AnakAtuk AnakTokyang semua boleh. AnakIkan jer boleh main jauh jauh!"

Saturday, April 23, 2011

Popular kerana FB!

(Tadi aku terbaca ini...terus dapat idea nak buat entri nie!)

Dah ramai yang popular dek penangan YouTube, ada yang dah jadi artis dah pun... tengok la Zee Avi, Melda Ahmad.. Minggu lepas kecoh pulak pasal cikgu shida dari parit, semuanya penangan youtube!Jarang pulak kita dengar kes popular dek kerana Facebook nie, kes jenayah banyak la...

Tapi FB dah buat sesuatu kat abah..Ahaks! Nak tahu apa jadi, baca screenshoot kat bawah nie..

p/s: siapa2 yang ada buku indikator KPT 2008/2009 boleh la tengok hasil dia, gambar abah kat sebelah logo 1malaysia tue.Woha!

3 comments:

::zAsyikein:: said... [Reply to comment]

fuyooo sib abah melia senyum..eheheh habis hencem dh abah melia tuh eheheh lepas nie saham melia naikla...camne ni adam..ehhehe

The FREAKING Bride-To-Be said... [Reply to comment]

wah! nak otograf!

Feizal said... [Reply to comment]

Kecoh!haha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...