Nuffnang Ads

"B.U.A.ifeizal adalah blog picisan seorang ABAH yang ingin berkongsi sesuatu dengan AnakAbah™. AnakMak macam mana?? Jangan risau, AnakAtuk AnakTokyang semua boleh. AnakIkan jer boleh main jauh jauh!"

Wednesday, April 27, 2011

Ini Entri Khas

Salam,
Entri nie saya buat atas dasar persahabatan dan tanda terima kasih saya pada tuan empunya blog ni yang selama ini banyak membantu saya dalam dunia blog nih. Jujur saya katakan, blog ini banyak dan tak lokek untuk berkongsi ilmu tentang segala benda..tiada tema, tiada genre yang boleh membatas kan idea beliau.

Siapa yang saya maksudkan?anda tengok badge bawah ni.. saya yakin anda semua kenal ngan beliau!or feel free to say hi @ hasrulhassan.blogspot.com.
Oh!ya, anda juga boleh support bro hasrul hassan untuk DiGi wwow Awards. Klik sini..

p/s: Thanks bro, atas segala tunjuk ajar.

10 comments:

solo molo said... [Reply to comment]

singgah dari blog Bangku Kosong...
jom join ramai-ramai !!!~


http://solomolo.blogspot.com/2011/04/bangku-kosong-saya-tak-tipu.html

KotakHitam said... [Reply to comment]

dari bangku kosong....
kasi terjah ini blog...

ainnoraini said... [Reply to comment]

same la jugak dari bangku kosong...
dah folow ye...

not irene said... [Reply to comment]

saya pon singgah dari bangku kosong

saya terus follow kamu.... selamat berblogging

memyselfandnotirene

Pembawa_Wacana said... [Reply to comment]

PW datang tinggalkan jejak....:)

Cute MuM said... [Reply to comment]

dtg singgah dari blog bangku kosong..
jemput singgah ke blog cute mum..
http://mamiuyun.blogspot.com

Reen Rostarizam said... [Reply to comment]

terjah dari bangku kosong :) dan follow kamu ^^

Huszaini said... [Reply to comment]

As salam, tuan tanah, Jemput join segmen pertama AMRAFAHAN

http://amrafahan.blogspot.com/2011/04/segmen-pertama-amrafahan.html

cik rama-rama said... [Reply to comment]

semua sy tgk datang singgah dari blog encik hh ni..erkkk..

nk juga lar..

saya singgah dari dashboard sy..kuikui..

Feizal said... [Reply to comment]

@cik rama-rama
ngada2..hehe..

Pada yg singgah tue, trima kasih sgt..tggu jejak sy pulak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...