Nuffnang Ads

"B.U.A.ifeizal adalah blog picisan seorang ABAH yang ingin berkongsi sesuatu dengan AnakAbah™. AnakMak macam mana?? Jangan risau, AnakAtuk AnakTokyang semua boleh. AnakIkan jer boleh main jauh jauh!"

Tuesday, April 26, 2011

Tag Bendera Negeri Untuk Blogger

image dari nyetok.com
Salam,
Tadi duk main2 dengan pakcik google nak cari lagu negeri kelantan, terjumpa dengan tag-tag negeri nie... letak kat sidebar pun smart nih! Kalau pandai main ngan code html tu, boleh la buat widget macam widget upin ipin tue.

Sekadar ingin berkongsi, kredit penuh kepada nyetok.com. atau boleh terus keblog beliau.
Ada 20 set semuanya, klik untuk download:

Tadi saya dah buat widget dengan tag negeri kelantan tu, saya edit kasi senget sikit...tapi tak sampai 5 minit letak, kena sound ngan bini, maklum la bini orang selangor. Suami mithali kena la ikut cakap bini kan der..Eh!mana ada takut.hehe..


p/s: aku bangga jadi anak kelantan, perasan tak yang blog ni pkai kaler bendera kelantan. wohha!

p/s2: Ops!malam nie kelantan menang 1-0 lawan selangor. Yang, selangor kalah la..wohha lagi haha...

5 comments:

UpProfits said... [Reply to comment]

Anak jati kelantan ek..

kat padang kelantan menang..kat umah? heheh

BLADE EDGE said... [Reply to comment]

Assalamualaikum...

saya dah download tag bendera ni..bagus jugak ada semangat keNEGERIan mcm ni...

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

Feizal said... [Reply to comment]

@UpProfits
uiks!perli nampak..hehe

@BLADE EDGE
Nice..dh buat bgtau,gua nk tgok hasil..

cik rama-rama said... [Reply to comment]

ape tagline selangor erk??huhu..tnye org rumah abg..hikhik

Feizal said... [Reply to comment]

@cik rama-rama
selangor?gomo selangor gomo la..haha


Eh!yer yg..apa?nk susu?jap2 abg buat..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...