Nuffnang Ads

"B.U.A.ifeizal adalah blog picisan seorang ABAH yang ingin berkongsi sesuatu dengan AnakAbah™. AnakMak macam mana?? Jangan risau, AnakAtuk AnakTokyang semua boleh. AnakIkan jer boleh main jauh jauh!"

Monday, April 18, 2011

|Galeri Melia| Album Aqiqah...


Aduui... lamanya nak siap album aqiqah Melia nie, majlisnya hujung bulan 1 hari tue...ini masuk bulan 4 baru siap.. tapi Melia jangan risau, hasil die memang terbaek!abah suka. Dulu masa abah kawin, album biasa2 jer...memang kalah lah!

Meh abah criter sikit perihal nak dapatkan photographer untuk majlis aqiqah Melia nie. Mula2 tue, ingat nak shoot sendiri jer...tapi bila fikir balik, awak la yang nak shoot... awak la nak dukung anak...awak la nak layan tetamu. Mana nak dan! Kelam kabut jugak la abah nak cari orang last2 minute macam tue. Abah call man, hampa...abah call wak, hmm pegi bali pulak..abah call syirin, kawan die pulak tak available. Last2 teringat kat kawan opis abah, brother azi...terus call, alhamdulillah die on..(yang dekat ade, sibuk cari org jauh!hampeh betul abah nie..). So, inilah hasil kerja tangan uncle Azi...terbaek dari ladang la...






Terima kasih  yang tak terhingga buat kumpulan marhaban masjid al-ubudiah.

p/s: kalau Melia nak tahu, uncle azi sanggup ter'ponteng kejer hari tue coz nak dtg shoot Melia. Thanks la bro.

2 comments:

::zAsyikein:: said... [Reply to comment]

suka2...cantiknya bangah...ehehhe..ank pertama excited kan? insya allah ank seterusnya kita kene buat jugak...
nway gmbr kawen kita dulu mmg tak secanggih skrg huhuuh

Feizal said... [Reply to comment]

@::zAsyikein:: mekasih kin..
Eh,zaman ko kawen album dh ctik kin..zaman aku jer yg masih old skool! nak jer kawin balik. hahahhaa..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...