Nuffnang Ads

"B.U.A.ifeizal adalah blog picisan seorang ABAH yang ingin berkongsi sesuatu dengan AnakAbah™. AnakMak macam mana?? Jangan risau, AnakAtuk AnakTokyang semua boleh. AnakIkan jer boleh main jauh jauh!"

Thursday, April 14, 2011

Dah Pandai Gelak...


Ini cerita lama, tapi harinya abah tak pernah lupa. 

Hari tue 3 april 2011, ingat lagi time tue, lebih kurang pukul 9.30 malam.. Tengah baik duk layan ABP kat tv3, tetiba dengar anak abah nie gelak. "ekehkehekeh", Kaget abah ngan mama time tue, mama pandang abah, abah pandang mama...Hahahaha. Itulah gelak Melia yang pertama, selalu kuar suara "aaaaaaag....aaaaaag" jer. Tapi sayang abah takdan nak record moment tue. Sayang betul! 

Melia dah tengok video kat atas tue? macam tue la bunyi Melia gelak time tue, tapi pendek jer la.. pakwe kat atas tue panjang sangat gelaknya. Sweet giler la Melia time tue!Hmmm...AnakAbah...

5 comments:

cik rama-rama said... [Reply to comment]

wahhhhhhhhhhhhhhhhh...knp kiut sangat ni?ni persaan yang nak ade ANAK sndri membuak2 ni.. = =

cik rama-rama said... [Reply to comment]

eh2..nk komen lg lar...comel sgt lar...adoi...byk kali dah sy asyik play blik ni..x jdy tdo pula kunxx
= =

Feizal said... [Reply to comment]

@cik rama-rama comelkan..sronok tgk gelagat ank2 kecil nie..

p/s:cepat kawen yer..ckp siapa calon,abg bleh tlg g minang.Ehh!!! heee...

::zAsyikein:: said... [Reply to comment]

waa kat opis aku xleh bukak...nak tgk jgk!!...
menantu mama jgn gelak kuat2 tau..gelak malu2 tp kasi maintain cun yer..ahahah

The FREAKING Bride-To-Be said... [Reply to comment]

hahaha..kelakar. kalo mcm ni aku pun gelak skali

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...